Web Design
Web Design

Web design

Webdesign voor Online resultaat

Een website laten maken? Wij maken websites die doen waar ze voor bedoeld zijn. Het realiseren van online resultaat. Het ontwerp van de website is hierin, net als de vindbaarheid en het gebruiksgemak, erg belangrijk. Met een intakegesprek zien wij wat jouw bedrijf uniek maakt en bekijken we hoe we de website volgens jou huisstijl kunnen optimaliseren. 

Werken met Base Creation Media

Ons doel is om een daadwerkelijk uniek en winstgevende website voor jouw te bouwen. Naast een professioneel design met sterke visuele elementen zorgen wij ook dat je site mobiel vriendelijk is, en duidelijke actie punten heeft. Wij zien je niet als nieuwe klant. Wij willen jouw helpen je onderneming te laten groeien. Persoonlijk contact staat daarom op 1.

Het is geen geheim. Wij vinden het geweldig om onze creativiteit terug te laten komen in jouw website. Hierdoor converteren de websites goed en zul je er positieve reacties op krijgen. Dit doen wij ook nog is voor een super lage prijs. Bekijk hieronder welke stappen wij doorlopen.

Webdesign

Webdesign proces

Strategie en concept
Wat voor bedrijf heb je? wie zijn je klanten? Wat is het doel van je website? In de eerste fase bekijken we jouw wensen en behoeftes. En natuurlijk de behoeftes van je doelgroep. Met de juiste vragen begrijpen we wat je nodig hebt en zitten we al snel op een lijn met elkaar.

Design
Wat wil je als merk uitstralen? Hoe verwerken we jouw huisstijl in de website voor duidelijke herkenbaarheid?  We kijken naar hoe we de site visueel aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk kunnen maken. Zo kunnen je klanten makkelijk hun weg vinden.

Vindbaarheid op Google
We zorgen dat met de juiste zoektermen en meta structuren jouw site beter vindbaar is op Google.

Ontwikkelen van de site
Wij maken je website in het systeem van WordPress. Door te werken met dit CMS systeem verzekeren wij jouw dat de website goed zal werken. Bekijk de site maar waar je dit nu op leest! We werken met het systeem van WordPress, we gebruiken de WordPress templates niet! De websites die wij maken zijn uniek op basis van jouw wensen.

nl_NL

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614