Wat we doen

Videoproducties

Base maakt video's die perfect aansluiten op de doelgroep. Zo enthousiasmeren en emotioneren wij kijkers door middel van beeld en geluid

Video advertising

Bereik je klanten en doelgroep nog beter door video in te zetten op de juiste platformen. Video bied tot 1200% meer resultaat dan een foto of tekst.

Sociale media beheer


Meer aandacht rondom je bedrijf creëren op sociale media, zonder dat het jouw tijd kost? Wij voorzien jouw sociale media van professionele & visueel sterke berichten die aanslaan bij je volgers.

animatie video

Wij produceren animatie video's om jouw doelgroep te informeren, enthousiasmeren, inspireren of te stimuleren. Het duidelijke effect van een animatie video is onmiskenbaar.

Web Design​


Een website is jouw online visitekaartje. Zo is een website een belangrijk aspect in het binnenhalen van klanten. En zo een hogere omzet te genereren.

persoonlijke aanvraag


Base is jouw expert op het gebied van online media. Heb jij een custom vraag? Stel deze dan gerust.

Bereik de top

Merk

Laat zien waar je voor staat als bedrijf. Hoe meer waardevolle content je post, hoe meer jouw klanten zich gaan identificeren met jouw merk. Gebruik onze sociale media beheer

Reken op resultaat

ROI Expert

Door de massale online aanwezigheid van tegenwoordig, zorgen wij ervoor dat jouw boodschap bij de juiste mensen komt door middel van targeting. Zo verdien jij je investering terug en groei je als onderneming. Gebruik bijvoorbeeld video marketing voor goede online resultaten.

Het is niet wát je upload maar de strategie wáármee je upload.

Ken je klanten

Hoe goed je dienst of product ook is, je bent pas een erkend merk wanneer je klanten dit zeggen. Creëer een boodschap die emotie losmaakt en blijft hangen.

Wat we doen
Wat we doen

Wij hebben de antwoorden

Vraag maar

Dit verschilt per kanaal. Voor Facebook is dit tussen 13:00 en 17:00 uur. Hoe later je post op Facebook hoe meer engagement je kan verwachten. Op Instagram is het aan te raden nog iets later te posten, namelijk tussen 18:00 en 20:30 uur. Natuurlijk hangt het er altijd van af wie je doelgroep is.  

Gemiddeld genomen betaal je rond de € 1500 voor een professionele bedrijfsvideo. Wij weten hoe belangrijk kwalitatieve content is, daarom bieden wij bedrijfsvideo’s aan voor een veel scherper tarief. 

Jij bent een expert in jouw vakgebied. Stel jij bent 3 uur per week bezig met je eigen sociale media en je hebt een uur tarief van € 50 euro dan verspil jij € 600 euro per maand aan sociale media die je ook had kunnen gebruiken voor andere doeleinden. Als je sociale media laat uitbesteden ben je en goedkoper uit en je behaalt meer resultaat door een duidelijke strategie. 

Onze video’s worden kwalitatief nog beter want wij gebruiken geen standaard wachtkamer muziekjes die je op een database kan vinden. Wij gebruiken professionele kwalitatieve muziek die bij jouw merk of onderneming past. Zo stijg jij nog verder boven je concurrentie uit.

Bewezen is dat muziek een groot effect op ons brein heeft.

Wij garanderen 100% maatwerk en ondersteuning, vanaf het begin proces tot aan het eindresultaat. Alles wat we maken is uniek en dat onderscheidt jouw bedrijf van je concurrentie. Wij verzorgen het hele pakket, heb je dronebeelden of een professionele voice-over nodig dan regelen wij dit.

Een goede video advertentie met de juiste targeting zou altijd een positief resultaat moeten kunnen leveren. Toch zitten er meer variabelen factoren vast aan dit proces. Bijvoorbeeld het juist contacteren van behaalde leads zodat deze omgezet worden in betalende klanten. Een professionele website met de juiste tone of voice zorgen er ook voor dat bezoekende klanten meer vertrouwen hebben en overtuigd zijn van jouw product of dienst. Al met al komt er meer bij kijken dan alleen het advertentie resultaat. 

Maak je geen zorgen ook hierbij kunnen wij jouw ondersteuning bieden.

Wij streven naar blije klanten

Laten we samen blij zijn

Wat we doen