Videoproductie

Een videoproductie die

Activeert Motiveert Verbeterd  verhelderd emotioneert

Marketing explodeert, van betaalde advertenties tot 4x posten per dag. Maar hoe onderscheidt je je echt als merk? Werk met opvallende video! Wij helpen jouw met het ontwikkelen en bedenken van een videoproductie op maat.

Video’s zijn vandaag de dag razend populair. Video’s zijn nu namelijk 60% van het gehele internetverkeer. Men vindt het kijken naar video’s erg prettig en het delen van videocontent is erg gemakkelijk. Daarnaast zijn video’s compatibel met mobiele apparaten, wat positief is aangezien veel mensen tegenwoordig alles op hun mobiel willen kijken.

Video marketing is de perfecte manier om jezelf, product of dienst neer te zetten. Het is daarom de uitgelezen kans om je te verbinden met jouw publiek. Je gebruikt immers jou als persoon om een bepaalde boodschap over te brengen. Zo kan je beter laten zien wie jij bent en waar je voor staat dan met alleen tekst of een website.

De unieke kracht van video

Video is niet voor niks de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden heb jij jouw verhaal overgebracht bij de kijker. Niet alleen door woorden maar ook door emotie. Voor al onze projecten bedenken wij een nieuw concept dat aansluit op jouw behoeften en die van de doelgroep. Hoge kwaliteit met een goede dosis creativiteit is wat je van ons kan verwachten en niks minder.

Bereiken en activeren

Hoe we jouw video onderscheidend maken.

Tussen alle bedrijven en concurrenten is het belangrijk dat jij je onderscheidt. Met een unieke videoproductie is dit te behalen. We stellen samen met jouw haalbare doelen op.

Uit ervaring is gebleken dat je in een gesprek een voordeel kan hebben door video’s. Men kan jou namelijk van te voren al een beetje leren kennen aan de hand van jouw video’s. Je hebt in een gesprek dan eigenlijk een voorsprong op anderen, omdat je gesprekspartner al weet hoe jij in elkaar steekt en wat jouw beweegredenen zijn. Dit maakt verkoopgesprekken en de algehele acquisitie van nieuwe klanten een stuk makkelijker.

Daarnaast is het bewezen dat consumenten sneller geneigd zijn om iets kopen als zij video content hebben bekeken over het product of over de dienst. Video content is dus niet alleen een goed middel om je te verbinden met jouw publiek, het kan jouw conversies ook doen stijgen!

Videoproductie
De Strategie

think, plan

Execute

Als je een video ontwikkelt, moet je wel rekening houden met op welk platform je de video wil plaatsen. Zo werken korte video’s (korter dan 30 seconden) het beste op Instagram, terwijl video’s van vijf tot zeven minuten het beste werken op YouTube. Hierdoor is het zonde om slechts één video te ontwikkelen en deze via alle socialmediakanalen te delen. Wij helpen je volledig met het uitdenken van een bijpassende strategie. Zo weten wij hoe en waar we de doelgroep het beste kunnen bereiken. Wil je er echt even uitspringen als merk? Kijk dan ook even naar onze creatieve campagne

Benieuwd naar hoe een videoproductie strategie er voor jouw bedrijf uitziet en wil je weten wat de kosten zijn? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

We gaan voor net iets meer en net wat beter

Een succesvol concept vertelt in één klap waar je voor staat en waarom je ertoe doet in deze wereld. Op een heldere, pakkende manier. Dat wekt vertrouwen, sympathie en behoefte op. Creative concepting zorgt voor een kloppend en sterk merkverhaal met hoge economische waarde, waarin inventiviteit en strategie samenkomen. Daardoor stijg je uit boven de massa en maak je van je idee een briljant en relevant concept, waardoor je je videoproductie efficiënter maakt. En dus de juiste beslissingen kunt nemen. 

Videoproductie
Zo behalen we resultaat

We gaan graag gestructureerd en efficient te werk.

01-
Doel

We kijken samen met jullie welke resultaten de video moet behalen en voor wie de video bedoeld is.

02 -
Concepting

Aan de hand van de bovengenoemde informatie beginnen wij met het maken van een concept. Dit doen wij het liefst samen met jullie omdat de klant zijn bedrijf altijd beter kent dan wij. 

03 -
Storyboard

Zodra het concept rond is beginnen wij aan het script. We maken een storyboard en laten jullie zo zien hoe we de video willen gaan schieten. 

03 -
Schietdag

We plannen een schietdag in en we gaan van start met het eindproduct. 

03 -
Edit

We editen de video volledig. Deze sturen wij vervolgens op voor feedback. We horen graag wat we kunnen verbeteren. 

Videoproductie
Begin nu

Wat houd jouw nog tegen om te groeien met video?

Een virtueel bakkie?

Wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij.

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614