Videoproductie
Videoproductie

Videoproductie

Wij zijn storytellers

Wil jij een video laten maken? Als videoproductie bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Denk daarbij aan bedrijfsvideo’s in de vorm van een promotievideo en after-movie of een wervingsvideo en branded content op zich.

Video is niet voor niks de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden heb jij jouw verhaal overgebracht bij de kijker. Niet alleen door woorden maar ook door emotie. Voor al onze projecten bedenken wij een nieuw concept dat aansluit op jouw behoeften en die van de doelgroep. Hoge kwaliteit met een goede dosis creativiteit is wat je van ons kan verwachten en niks minder.

Video geeft een boost

Videoproducties worden steeds populairder en is het meest geschikte medium om je boodschap over te brengen. Tegenwoordig spreken we van een nieuwe generatie klanten, een generatie die online leeft, kijkt en koopt.

Door de vluchtige levensstijl van die nieuwe generatie is het als merk of bedrijf vooral belangrijk op te vallen en de aandacht van je potentiële klanten/werknemers te trekken en te behouden. Uit onderzoek blijkt dat video hier perfect voor is. Een video zegt meer dan 1000 woorden 

De kracht van video

Op Youtube alleen al wordt er per dag meer dan 500 miljoen uur aan video’s bekeken.  Een video pakt snel je aandacht en je verwerkt alle informatie uit de video beter. Daarom is een video het meest effectieve middel om een boodschap over te brengen naar de juiste ontvangers.

Video strategie

Als je een video ontwikkelt, moet je wel rekening houden met op welk platform je de video wil plaatsen. Zo werken korte video’s (korter dan 30 seconden) het beste op Instagram, terwijl video’s van vijf tot zeven minuten het beste werken op YouTube. Hierdoor is het zonde om slechts één video te ontwikkelen en deze via alle socialmediakanalen te delen. Wij helpen je volledig met het uitdenken van een bijpassende strategie. Zo weten wij hoe en waar we de doelgroep het beste kunnen bereiken. Wil je er echt even uitspringen als merk? Kijk dan ook even naar onze Video Campagne. 

Benieuwd naar hoe een videoproductie strategie er voor jouw bedrijf uitziet en wil je weten wat de kosten zijn? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

 

Wil jij meer dan eén video?

Wij werken ook met videopakketten. Wil je bijvoorbeeld een serie instructievideo’s maken of algemene content creatie waar video veel in voor komt? Dan is een Base video pakket wat je zoekt.

Waarom is video content belangrijk?

Regelmatig video’s plaatsen zou een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie moeten zijn. Video’s behalen gemiddeld 1200% meer shares & likes dan een ‘normale’ post. Daarnaast verhoogt video je bezoekerstijd met 88% en uit onderzoek blijkt dat een website met video’s tot wel 80% meer conversies (verkopen) leidt!

Video pakket

Stoppen met marketing om geld te besparen is het zelfde als je horloge op stil zetten om tijd te besparen.

nl_NL

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614