Videoproductie

Wil jij een video laten maken? Als videoproductie bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, effectieve en unieke video content. Denk daarbij aan bedrijfsvideo’s in de vorm van een promotievideo en after-movie of een wervingsvideo en branded content op zich.

 

Video is niet voor niks de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden heb jij jouw verhaal overgebracht bij de kijker. Niet alleen door woorden maar ook door emotie. Voor al onze projecten bedenken wij een nieuw concept dat aansluit op jouw behoeften en die van de doelgroep. Hoge kwaliteit met een goede dosis creativiteit is wat je van ons kan verwachten en niks minder. 

Kracht van video

Op Youtube alleen al wordt er per dag meer dan 500 miljoen uur aan video’s bekeken.  Een video pakt snel je aandacht en je verwerkt alle informatie uit de video beter. Daarom is een video het meest effectieve middel om een boodschap over te brengen naar de juiste ontvangers.

Scherpste prijs

Video content en bedrijfsvideo’s worden steeds populairder. Bedrijven betalen hier gemiddeld € 1500 voor. Base maakt video toegankelijk voor elk bedrijf door betaalbare tarieven te hanteren. 

Wij zorgen dat de video aansluit op jouw doelgroep. Zo is de video elke keer weer uniek en persoonlijk. Met video beantwoord jij vraagstukken van je kijkers en zorg je dat ze de juiste vervolgstap nemen.

Wij houden van kwaliteit

Maatwerk & Uniek
100%
Ervaren cameraman
100%
4k Resolutie
100%
Goede prijs
100%

Voor de echte video liefhebber

Wil jij meer dan eén video?

Wij werken ook met videopakketten. Wil je bijvoorbeeld een serie instructievideo’s maken of algemene content creatie waar video veel in voor komt? Dan is een Base video pakket wat je zoekt. 

Video pakket

Een video pakket kan gebruikt worden vanaf 5 video’s. Je betaalt dan maar € 175 per video.

 

Zoals:

  • reeks instructiefilmpjes
  • Youtube serie
  • Algemene content creatie
  • Meerdere bedrijfsvideo's
  • Klanten interviews

Hoe werkt dit?


Wij vertellen je graag meer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Wij lossen problemen op

Boost je business

Videoproductie