Video Marketing

Met video behaal je tot 80% meer conversie in vergelijking tot tekst of een foto.

Video advertentie's

Video Advertentie

Wat is video advertising en welke mogelijkheden bied het voor jouw bedrijf? Video advertenties zijn aansprekende video’s die wij maken voor jouw onderneming. Deze koppelen wij vervolgens aan een online advertentie op sociale media kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Door middel van targeting zorgen wij dat het bericht bij de juiste ontvangers komt. Zo bereik jij binnen no-time een gigantisch publiek.

Goedkope Marketing

Marketing kosten kunnen erg oplopen voor organisaties. Denk ook aan billboards en andere vormen van marketing. Maar hoeveel resultaat levert het nou echt op? De online advertentie kosten zijn tegenwoordig erg laag dit betekent dat jij met een video advertentie jouw investering goed terug kan verdienen! Dus wil jij resultaat zien zonder hier teveel voor te betalen? Neem dan contact met ons op en ontvang nog meer informatie.

Video advertentie's groeien

Betaald of onbetaald het gebruik van video marketing groeit met de dag. Wat je doel ook is steeds meer bedrijven zien de kracht van video in. Zo ook defensie. Zij gebruiken video om meer mensen te werven. Wervingsvideo’s worden dan ook steeds vaker gebruikt. Bekijk onze wervingsvideo voor Anytime fitness maar.

Maand resultaat waar we trots op zijn

1
Weergaven
1
Klikken naar link
1
Ingevulde leads
nl_NL

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614