Beste Team Moxba Metrex,

Allereerst bedankt voor het overwegen van Base Creation Media voor het verduidelijken van het communicatieproces / marketing uitingen. We specialiseren ons in creatieve communicatie uitingen die op deze manier het verkoop proces bevorderen. Met deze dedicated page hopen wij onze diensten te verduidelijken en jullie inzicht te geven in ons voorstel. 

01
Voorstel

Communicatie van A tot Z

Probleemstelling: Sitebezoekers, klanten en potentiele leads begrijpen niet of nauwelijks wat jullie precies doen en wat het oplevert. 

Voorstel

We zorgen voor een upgrade in de gehele visual identity en communicatie van Moxba. Hierin zijn duidelijke communicatie en een sustainable imago keypoints om mee aan de slag te gaan. Wij rebranden de website en zorgen dat alles dummy proof word gecommuniceerd. Kijkend naar de website op dit moment kan de informatie beter worden verteld / ingedeeld. Qua visualisatie geeft de website wel een betrouwbaar gevoel dit komt mede door de kleur blauw.

Wat er in eerste oog opslag valt te verbeteren

  •  Meer visuele hulp (mensen kijken liever dan dat zij lezen)
  • Een branding die meer inspeelt op innovatie en sustainability. 
  • Niet persoonlijk genoeg. Wie zitten er nou precies achter dit bedrijf? Menselijke punten geven vertrouwen.
Deliverables:

De prijsindicatie is een opsomming van alle bovengenoemde diensten en zijn optioneel.

prijs indicatie
02
Voorstel

Communicatie als deliverable

Probleemstelling: Sitebezoekers, klanten en potentiele leads begrijpen niet of nauwelijks wat jullie precies doen en wat het oplevert. 

Voorstel

We maken een volledige deliverable die maar een doel heeft namelijk, het duidelijk communiceren van jullie boodschap en dienst. Waar bedrijven vroeger met brochures werkten is het nu mogelijk om een one-page landingspagina te maken die vervolgens opgestuurd kan worden naar de klant. Hier vinden zij gedetailleerde informatie van jullie diensten en wat het precies oplevert. Deze landingspagina is visueel aantrekkelijk en enorm duidelijk. De bezoeker krijgt hier antwoord op alle behoeftes en vragen.

Het is vergelijkbaar met deze pagina

Deliverables:

De prijsindicatie is een opsomming van alle bovengenoemde diensten en zijn optioneel.

prijs indicatie

Dit is voor ons belangrijk

Goede samenwerking
Groei
Uniek zijn in wat we opleveren

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Moxba Metrix

Base Creation heeft voor ons virtueel open huis en onze virtuele tour video’s gemaakt. Zij hebben mooi werk geleverd, zijn snel in de communicatie en helpen mee om er een topproduct van te maken. Heel fijn!

Diego Demaree

Conrector Spieringshoek

Moxba Metrix

Een absolute aanrader! Base Creation heeft voor ons een animatie explainer gemaakt, we hebben alleen maar complimenten ontvangen voor het filmpje! Bij deze ook alleen maar complimenten voor Base Creation dat professioneel en creatief tewerk gaat!

Maurits Last

Eigenaar Swapbox

Moxba Metrix

Snelheid, Passie, Vakmanschap en begrip voor wat de eindklant zoekt!
Al met al een top ervaring gehad.

Gabriel Bom

Manager Interimage