Inter Rutges

De klant

Inter Rutges biedt vervoersconcepten op maat en verhuurt 50.000 m2 aan oppervlakte in diverse bedrijfspanden. 40.000 m2 hiervan bestaat uit grote loodsen. Onze specialiteit ligt in de hangende kledingdistributie. Als een van de weinige transportbedrijven in Nederland kunnen wij uw kleding hangend vervoeren. Dit betekent dat kleding direct aangeboden kan worden in het filiaal. Inter Rutges onderscheidt zich door de toegevoegde waarde van projectmatige aanpak. Wij passen ons aan uw manier van werken aan, u niet aan onze. Daarbij maken we gebruik van jarenlange ervaring en expertise in de logistiek. Voor elke vrachtauto beschikken we over meerdere wissellaadbakken. Hierdoor kunnen we een lading naar de filialen vervoeren, terwijl een ander deel van de wissellaadbakken beschikbaar is voor het beladen. Voor deze wissellaadbakken hebben we ook aanhangwagens.

Challenge

Inter Rutges is gevestigs in de niche van hangend transport. Zij willen nu nieuwe klanten toevoegen aan hun transport tak. De video is een van de communicatie middelen om dit te bewerkstelligen.

Resultaat

Wij hebben een video opgeleverd waarin de kijker het hele proces kan zien van distributie tot levering. In de video zijn verschillende USP's verwerkt. De kernboodschap van de video is dat Inter rutges transport op maat levert. Onze gecertificeerde drone piloot heeft de vrachtwagens van Inter Rutges ook uniek weten vast te leggen.

Inter rutges transport op maat
Begin nu

Klaar om samen de eerste stap te maken?

Een virtueel bakkie?

Wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij.

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614