Animatie video

De kracht van duidelijke communicatie. 

Animatie Video

Een animatie video is geschikt om complexe zaken en makkelijke processen visueel begrijpelijk te maken. Met een 2D animatie communiceer jij je boodschap richting jouw doelgroep op een heldere en duidelijke manier.

Animatie laten maken

Jouw doelstelling en boodschap vormen de basis voor de animatievideo. Deze zullen wij samen met jouw vaststellen. Bovendien bespreken we hoe en waar je de animatie zal inzetten. Alles duidelijk? Dan gaan we aan de slag met jouw animatie!

Ontwikkeling

We gaan met je Animatie aan de slag. We zorgen dat hij aansluit op jouw huisstijl en website. We maken de animatie volledig en nemen contact op met de voice-over artiest die jij kiest! Na een week krijg jij de animatie op de mail en mag je ons vertellen of je nog wat mist en wat je zou willen veranderen.

Prijs

Animaties worden steeds populairder hierdoor betaal je al snel tussen de €1000 en €2000 euro. Wij bieden dit veel goedkoper aan. Het is dan ook geen geheim dat wij het maken van animaties geweldig vinden. Verwacht daarom een samenwerking vol passie en creativiteit

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614