Animatie video

De kracht van duidelijke communicatie.

Zoals de naam al doet vermoeden is het een geanimeerde video die duidelijk uitlegt wat een dienst of product is, hoe het gebruikt kan worden en waarom klanten er baat bij kunnen hebben. Deze video’s zijn doorgaans zo’n 60 seconden lang, wat de informatie die je geeft erg behapbaar maakt voor de klant.

Of je nou een animatie video wil laten ontwikkelen om je klanten te overtuigen of voor interne communicatie, een animatie legt jouw concept eenvoudig uit. Mensen zullen het begrijpen, vermakelijk vinden en zullen eerder geneigd zijn om over te gaan tot actie.

Animatie video

jaja doe mij maar een animatie

Yes please Oh yeah Lets go Vamos

Een animatie video laten maken? Een animatie video is de nieuwe marketingtool voor zowel grote als kleine bedrijven. Zo maken wij als animatie video bedrijf duidelijke, snelle en indrukwekkende animatie video’s voor internationale top bedrijven, softwareontwikkelaars, Casino’s, maar ook MKB’s en start-ups.

Weet je wat het belangrijkst is? Dat de video animatie rendement oplevert. Wij werken namelijk niet alleen met designers en giganten van animatoren aan de animatie video’s van onze klanten, maar ook onze marketing professionals komen er aan te pas als wij een animatie video maken. Zo ziet het er niet alleen visueel tip-top uit, maar wordt ook het juiste verhaal verteld in de video animatie. Dat klinkt best logisch toch? Dat houden wij graag zo! Willen jullie een animatie video laten maken? Graag komen we bij jullie op kantoor langs voor een vrijblijvende sessie, dan maken we direct een eerste opzetje.

Zo behalen we resultaat

We gaan graag gestructureerd en efficient te werk.

01-
Doel

We kijken samen met jullie welke resultaten de animatie moet behalen en voor wie de animatie bedoeld is.

02 -
Concepting

Aan de hand van de bovengenoemde informatie beginnen wij met het maken van een concept. Dit doen wij het liefst samen met jullie omdat de klant zijn bedrijf altijd beter kent dan wij. 

03 -
Storyboard

Zodra het concept rond is beginnen wij aan het script. We maken een storyboard/script en laten jullie zo zien hoe we de video willen gaan schieten. 

03 -
Edit

We editen de animatie volledig. Deze sturen wij vervolgens op voor feedback. We horen graag wat we kunnen verbeteren. 

Animatie video
Animatie video
Begin nu

Wat houd jouw nog tegen om te groeien met animatie?

Een virtueel bakkie?

Wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij.

Neem nu contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier of via het telefoonnummer +31610454614